May Fourth Youth Election

Please ensure that the login information is exactly the same as the Academic Office or Graduate School website. If there is a phenomenon that the number of votes is cast to a stranger, please contact the Youth League Committee in time and provide screenshots.
In order to better meet the reporting requirements of the students, the deadline for personal application and teacher/student recommendation is postponed to 23:59 on April 15th.
1. Before activity, please read Notes (Click to download) first.
2. Timeline: Apply & recommendation (The deadline is postponed until 23:59 on April 15); college verify during 4.9-4.16; vote during 4.17-4.19.
3. Consultation and complaint please mail to nuaatw@163.com.
4. If an error occurs during the operation, please send a screenshot of the error message to zfj@nuaa.edu.cn so that the technician can locate the error and resolve it in time.
Global Search
我要申请百佳→_→
1616101班最可爱的班长
陈力以,Major In 计算机科学与技术
陈力以
我是陈力以,是1616101班的班长,一个热爱生活、兴趣广泛的有意思的人~...
怀竞之理,心净至诚,宁静致远
李呈志,Major In 光电信息科学与工程
李呈志
我是李呈志,来自理学院,目前大一绩点4.0。本人爱好广泛,譬如制作模型,欣赏音乐,打球跑步,也曾弹过吉他...
云销雨霁 彩彻区明
笃学善思
爱旅行 爱自由
朱霁月,Major In 管理科学与工程
朱霁月
青木的成长之旅
航天学院团委副书记
王婧琳,Major In 探测制导与控制技术专业(航天)
王婧琳
团副?团支书?不不不,我只是一个喜欢旅行,喜欢美食,有些强迫症的大三老学姐。...
选择放弃就别问为什么得不到
积极乐观
热爱生活
爱笑温暖
杨飘若,Major In 机械工程
杨飘若
“仿佛兮若轻云之蔽月,飘摇兮若流风之回雪。”《洛神赋》中的诗句,是我名字的来源。我叫杨飘若,来自重庆...
心有猛虎,细嗅蔷薇
我的心中只有学习
汪乘雲,Major In 飞行器动力工程
汪乘雲
”心有猛虎,细嗅蔷薇。“这是高中时的班训,一直铭记在心,现在才发现这就是我青春的真实写照……...
角色玩家
学生工作
体育
姚雨含,Major In 广播电视新闻
姚雨含
可爱又有趣的灵魂...
批判与自我批判,红饼与烈焰红饼
自我批判
自我褒奖
对自我批判的批判
曾泓炳,Major In 机械工程
曾泓炳
伴随着“滋啦”的一声巨响,一笼冒着粉色蒸汽的红饼出锅了,这锅中的吉祥物,就是这个主角——曾泓炳。进取...
守望蓝天梦想,筑起钢铁长城
张若凡,Major In 飞行器制造工程
张若凡
勤奋好学生、活力团支书、空军国防生,这就是我!...
愿有自由灵魂
李聿,Major In 机械工程
李聿
我叫李聿,是一名机械工程大一学生。正如“聿”这一字有助词意象,无意,家人给我起这个名字就是希望我不加...
鹰隼试翼,风尘翕张
陈佳昊,Major In 空中交通管制与签派
陈佳昊
这是一篇很没内容的申报材料
林瑶洁,Major In 机械工程
林瑶洁
我是五院大二学生林瑶洁...
愿做你手心的太阳
张艺萌,Major In 法学
张艺萌
我是法学生,我是志愿者,我用法律武器捍卫公平正义,亦用志愿初心丈量未来与远方,我愿用我小小的温暖,做...
莫负韶华
秦莉娇,Major In 软件工程
秦莉娇
一个有情怀的软工女~...
我敢异想,就能天开
陈瑾,Major In 空中交通管理与签派
陈瑾